петък, 16 декември 2011 г.

Колко коледно настроение....


Здравейте мили приятелчета! Ето , че.... и днес съм с вас!!!
Предлагам ви,.... да се разходим за мъничко в един търговски център, близичко до Цюрих,.... за да видите- колко празнично е украсен!!!

Още с влизането в центъра, .... все едно човек потъва в море от светлинки.... Не можах да видя кътче, което да не е украсено красиво и празнично ...... Всяка една старателно направена украска бе фактор, който караше коледното настроение да ескалира и човек да се чувствува прекрасно!
 Навсякъде беше отрупано с ангелчета, топчици, елхички, които бяха покрити със стотици блещукащи светлинки!


А ето дойде ред , да ви покажа и огромната елха, която беше разположена в централната част!


Беше отрупана с множество топчици и шишарки, които от далеко изглеждаха незабележителни, но.... когато човек се доближи , вижда колко огромни и красиви бяха те....
Всяка от тях беше много красива по своята същност!
Попитах се..... колко ли време е отнело , за украсяването на това огромно гигантско дърво??Ето още веднъж елхата, но.... от друга переспектива - ..... не отдолу нагоре, а.....отгоре - надолу! Хората изглеждаха като мънички запетайки пред нея!!!На всеки етаж имаше много хора , които просто бяха спряли и се наслаждаваха на красотите, които царяха в този търговски център!
 В едната част на центъра беше направена и ледена пързалка, по която дечица караха безгрижно кънки! Цялата беше осветена в неоново синя светлина и изглеждаше невероятно красиво!
Докато бяхме в центъра, гледахме на нея и програма, която изнесе един клуб по фигурно пързаляне! Беше наистина много забавно! Така са организирали всичко , че.... в този център , човек не може и 1 минута да скучае!!!


Имаше .....много различни ангелчета, но.....на мен ми хареса най-много ..... точно това ангелче! Беше много сладко!
 Всяка една витринка беше украсена с много желание и вкус, и..... разпръскваше коледна радост!!

Дори и витринката за бельо на Beldona, много ми хареса! Бяха използували невероятно красиви пастелни цветове!В всеки един магазин имаше множество елхички , украсени с топчици - като принцески!Сега е време...... отново да се разделим ...... с пожелание за много коледно настроение, удоволствия и красиви изживявания!
Щастлив Уикенд и..... не забравяйте , че.... след 1 седмица е Коледа!
Прегръщам ви всички!

Byeeeeeeeeeee......., byeeeeeeeeeeeeee!!!

6 коментара:

 1. Наистина е много празнично!
  Благодаря за настроението!
  :) Красиви празници!

  ОтговорИзтриване
 2. ехаааа Бени :)))
  много е красиво,разкош,гледаш и несъзнателно почващ да си тананикаш коледна песничка
  благодаря ти много мила
  разкошни снимки,коледна украса и много усмивки
  празнично настроение ме обзема още като вляза в блога ти
  хубав уикенд ти желая и много усмивки

  ОтговорИзтриване
 3. Много е красиво!!!И ми става някак тъжно,че в България все още не са дорасли да заделят достатъчно средства,за да зарадват хората с богата и стилна украса по празниците.Като излезе човек из града по нищо не може да разбере,че наближава най-хубавия празник,да има настроение,светлини-вечер улиците са тъмни и пусти.Ти си късметлийка-наслаждавай се на тази красота и непременно я споделяй с нас:)))Весела Коледа!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря ти, Дива! Нека всеки ден до Нова година е празник за теб и да се радваш на всичко! Коледа е....навсякъде около нас!!! Прегръдки от мен и пожелание за много настроение през днешния ден!

  ОтговорИзтриване
 5. Таня, благодаря ти за миличките думи! И ....аз съм много тъжна , че ....в България за сега е такава атмосферата! Още по-тъжна съм , че през изминалата година правителството съкрати бюджета, който беше отпуснат за културата и го свали до минимум....По този начин....ще заличат и българската култура и националните традиции....Намирам за много нелепо, че спестяват точно от културата, а не от нещо друго....
  Но.....и...да ни е тъжно ,и....да се ядосваме, фактите са факти! Докато има такова правителство, май....нищо няма да просперира...
  Желая ти много , много коледно настроение! Наслаждавай се на Коледните празници- ти го можеш!
  Приятни почивни дни и...много целувки!

  ОтговорИзтриване
 6. Мирче, радвам се , че съм те накарала да се усмихнеш и да си затананикаш коледна песничка! Така трябва да е! Коледа е велик празник ,а....и всички очакваме Новата година с надеждата, че ще е много по-щастлива от старата!
  Мирче , благодаря ти за топлите думи и ти....желая един Уикенд, изпълнен с много коледно настроение и много, много удоволствия и те прегръщам силно!

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...