понеделник, 11 юни 2012 г.

За .... моята приятелка..... от сърце!


Хейййййййййййййй...... сладки приятелчета,... знам че.... много време липсвах , но.... ето ме отново!!!! И вие много , много ми липсвахте! Бях на училище, направих и много курсове,.... и.... най-вече... новото при мен е, че съм на нова работа!!! Много се радвам за нея,... бих казала , че това е работата, която ме прави щастлива и ми доставя много удоволствие! Това беше много важно за мен , тъй като не бях готова да работя нещо, което не ме прави щастлива, тогава имам чувството , че си продавам душата за пари и.... не съм аз самата....!!!!
Сега работя точно на централната улица на Цюрих, където идват туристи и проминенти от цял свят, много ми е забавно тъй като по цял ден трябва да говоря , ... ту на немски, ту на английски, ту на руски..... Така, като си практикувам езиците и .... ще ги усъвършенствувам!!!
Днес.... искам да ви споделя.... как аранжирах подаръка за една много важна за мен приятелка! Направих го от все сърце!!!

Доста .... се чудих как да го аранжирам..... и в крайна сметка реших..... че трябва да лъха много пролет и свежест от него!!! Сложих фолио на това сандъче, за да не прониква водичка до дървените дъсчици и.... се захванах за работа!!!


Това бяха материалите и цветенцата , които използувах!!!






Охххххх....  слагането на тази панделка .... много ме затрудни..... Закрепих я с машинка с кламерчета и.... така стана ... доста стабилна! Не знам и аз защо избрах зелена панделка, но..... намирам , че пасна страхотно на зеленината .... и... се получи добър контраст с лаленцата!!!



За да освежим всичко ..... скокнахме набързо с моята слънчева половинка и.... набрахме някои други пролетни клончета, които предадоха... много настроение и нежност на букетчето!!!








Знам, че.... вече е лято и пролетта отмина, но... тя остави в мен .... много щастливи моменти и спомени!!!
Моята приятелка .... се зарадва от сърце на моето малко творение!!! Малко букетче, но..... направено с голяма любов!!! Понякога един малък жест.... казва много! 



И ..... по този повод ... ви поздравявам с това прекрасно стихче на Дамян Дамянов

Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Пак ухае на цвят, пак на пролет ухае.
Здрасти, свят-необят, сбран във малката стая!
Здрасти, кипнал, студен, умен, тъп и безумен!
Днеска целия ден ще те правя на думи.
Нощес цялата нощ пак над теб ще се блъскам –
От ръждив, грозен, лош – нов дано те излъскам.
Дано пак заблестиш чист, какъвто си всъщност –
Меч, излят от мечти, погрознял само външно.
Пак ухае на цвят, на живот пак ухае!
Добро утро, крилат, мигновен и безкраен
Ден под синия свод! Ден голям, добро утро!
Пък дано с теб, Живот, си го кажем и утре.





Това беше всичко от мен за днес!!! Надявам се .... да съм ви подарила малко.... пролетна свежест и.....настроение с моето букетче!!!Прегръщам ви всички силно , силно и.... ви желая една слънчева, усмихната и романтично красива седмица!!!

24 коментара:

  1. АЛБЕНЧЕ, МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ, ЧЕ СИ УСПЯЛА ДА НАМЕРИШ РАБОТАТА, КОЯТО ДА ТИ ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ И СИ ИЗПОЛЗВАЛА ВРЕМЕТО СИ ЗА НЕЩА, КОИТО ТЕ КАРАТ ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВА! ЧОВЕК ИМА ЕДИН ЖИВОТ И ТРЯБВА ДА ИЗЖИВЯВА ВСЯКА СЕКУНДВА С УДОВОЛСТВИЕ! ТИ ГО ЗАСЛУЖАВАШ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хейййййй.... слънчице, благодаря ти за чудесните думи! Наистина ... много се равам за новата ми работа!Аз всъщност....не си търсех сега работа, тъй като исках да си разрастна моето музикално училище, но..... след като ми се обадиха и ми направиха такава прекрасна оферта,... веднага вземах други курс! Преди толкова търсех такава работа и.... все не ставаше.... Убедих се в това- когато търсиш много едно нещо..., то не идва! То идва тогава..... когато го очакваш най-малко!!!Прегръщам те и ти желая много късмет и приятни моменти през цялата седмица!!!

      Изтриване
  2. Толкова нежно и прекрасно си го направила Бени ,че Искам да съм ти приятелка и да съм до теб за да видя тези творения които ме грабват.
    Панделката е супер ,обичам зелено и много ми хареса с нея.
    Прегръдки за хубава нощ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти сърдечно, Зиче!!! Толкова ми липсваха твоите вкусни и апетитни рецептички ....! Радвам се , че сега ще имам повече време , за да ги следя!!! Ако беше близичко до мен,.... щях и за теб да направя от все сърце и с цялата си любов една такава цветна кошничка и.... щях да ти сложа точно такава зелена панделка! Изпращам ти хиляди целувки и пожелание за много успешен и усмихнат вторник!!!

      Изтриване
  3. Бени, липсваше ми! Много красив букет!
    Красива седмица!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хейййййййййй..... сладко Мариянче, ... и ти ми липсваше много!!!Този месец ще кача всичките си тортички до сега и се надявам да ти харесат!!! Прегръщам те силно , силно и ти желая много хармония , романтика и щастие през цялата седмица!

      Изтриване
  4. Бени, затъжих се за тебе!Толкова си слънчева и лъчезарна!Желая ти успешна нова работа!Чувстваше се отсъствието ти!Очаквам с нетърпение всяка твоя публикация,зареждаш ме само с положителни емоции и много красота!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хеййййййййй..... Танче , и ти ми липсваше!!! И аз съм фен на твоите сладки публикации!!!През миналите 2 месеца бях толкова заета, че..... успявах само понякога да публикувам по нещо във Фейсбука си, тъй като там имам 900 приятели, които следят публикациите ми! Накрая на май свърши училището ми, което беше много интензивно- всеки ден по много часове и.... сега вече ще съм само на работа!!! Сега ще имам повечко време!
      Радвам се, че пак ще сме заедно тук и ти изпращам хиляди далечни целувки!!!

      Изтриване
  5. Весела Петрова12 юни 2012 г. в 10:57

    Албенче, продължавай да раздаваш на хората желание за живот, любов, красота и настроение. Всеки човек има нужда от това, а ти го носиш у себе си! Да си жива и здрава дълги години!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веси, много си миличка! Благодаря ти от все сърце!!!Радвам се много , че ти подарявам настроение с публикациите си и се надявам и за напред да е така! Прегръщам те сърдечно и ти желая много радостни моменти и любов през цялата седмица!

      Изтриване
  6. Албенче,много се радвам за новата ти работа,нека те прави доволна и да я усещаш с желание,така работата не тежи!Ти си комуникативна и мила и със сигурност ще се справиш страхотно,както с аранжировката на този идеален букет от лалета!
    С пожелание за много весело лято!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хеййййййй..... сладко Роси, благодаря ти за прекрасния коментар!!!Наистина човек трябва винаги да работи това, което му харесва, ...иначе се чувствува ..... като птиченце запряно в клетка (ако работи работа, по задължение)! Аз наистина съм много контактна и.... контакта с всеки клиент ми доставя голямо удоволствие!И колектива , в който работя е.... наистина невероятен! Толкова топло и сърдечно ме посрещнаха, толкова ми помогнаха, толкова ме подкрепиха.... невероятно благородни хора са!!! Личи си .... че няма интриги, ... всички са много сплотени и цари невероятна хармония и сладки отношения!!!Радвам се, че ти харесва букетчето ми!!!Подарявам ти от сърце всичките тези лаленца и те прегръщам сърдечно!

      Изтриване
  7. Привет отново, Албенче, много се радвам да прочета такива хубави неща; аз пък се чудих къде се изгуби напоследък - помня, че беше споменала за изпити, работа... много, много се радвам, че всичко се е развило добре!
    Вълшебна е кошничката, кой не би и се зарадвал- изработена с толкова старание и любов! Идеята с пролетните клончета е страхотна, съвсем друг облик- браво, браво!
    Сърдечни поздрави и до скоро! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хейййййййййййй..... Миме , и аз много се радвам , че отново ще съм сред вас и.... ще имам възможността да се любувам на чудесата, които правите в блоговете! И ти много ми липсваше! Бях наистина на много курсове, на които..... научих много неща за света на тортичките и захарното изкуство! Направих много тортички и.... тези дни ще започна да ги качвам една по една! Радвам се , че ти харесват моите цветенца ! Прегръщам те силно, силно и ти благодаря за прекрасните думи!!!

      Изтриване
  8. Албенче, много се радвам, че имаш работата, за която си мечтала и че тя те прави щастлива!Страхотен жест към приятелката ти!
    Липсваше ми!

    ОтговорИзтриване
  9. Здрасти, Бени! Честита нова работа!
    Прекрасен букет си сътворила, а стихчето ме трогна! Хайде до скоро!

    ОтговорИзтриване
  10. Бени, поздравления за всичко ново в живота ти. Все така да ти е хубаво и занапред!
    А приятелката ти е щастливка с теб!!
    И не зачезвай пак за дълго;)

    ОтговорИзтриване
  11. Бени,ти си вълшебница!
    Раздам се ,че си щастлива и имаш възможност да твориш!
    Успех ти желая!
    Сърдечни поздрави!

    ОтговорИзтриване
  12. Прекрасно е Бени!Поздравления за новата работа!Радвам се за теб и , че има такива лъчезарни хора на този свят!Ти си символ на вярата и надеждата, че има добро!Поздрави1

    ОтговорИзтриване
  13. Ееее,грейнала усмивка като Слънчице!Привет Албенче!Радвам се че те виждам усмихната и щастлива,доволна от живота и от отминалите дни!Прекрасно пролетно букетче си направила , но този път от естествени цветенца,а не захарни и нарисувани!Ти си умееш всичко, и само поздравления за това!
    Ще чакам с нетърпение изненадите с цветните торти и ти пожелавам успех с работата и време за красивото ти хоби и за всичко което обичаш да правиш!Невероятна си!
    Силна прегръдка от мен!

    ОтговорИзтриване
  14. Бени, радвам се, че те виждам тук! Букетчето е много красиво! Толкова настроение, цвят и усмивки има тук! Честито още веднъж за работата и успехи във всяко твое начинание! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  15. Прекрасен букет си направила за приятелката си, Бени!
    Много се радвам, че си започнала работа, която те прави щастлива!
    Пожелавам ти много успехи!

    ОтговорИзтриване
  16. Хеййййййййй..... милички приятелчета-
    Бети,
    Траянче,
    Мъхче,
    Мирче,
    Сонче,
    Гоголинче,
    Кенди ,
    Ели,
    благодаря ви сърдечно за прекрасните думи и пожелания! Пожелавам на всеки от вас да е.... голям щастливец и да работи точно това, което му харесва!Прегръщам ви силно, силно и ....ви желая ..... много емоционална и красиво щастлива вечер!!! Целувки!!!

    ОтговорИзтриване
  17. Страхотно букетче си сътворила. Твоята приятелка е щастливка с приятел като теб:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...