сряда, 26 ноември 2014 г.

Цветно, цветно , цветно.....


Хейййййййййййй..... сладки приятелчета, .... днес реших да ви покажа ....какво сътворих с много любов!!!

Това са любимите ми цветове! Затова реших да ги интегрирам в този комплект!!!Цветенцата направих с посребрена тел, дебела 0,8мм.Мънистата , които използувах са 8мм.Всичко това комбинирах с черно кожено въженце!Доста се затрудних, докато свикна да увивам телта, тъй като правя това за първи път, но... с всичко се свиква! Факт е, че.... после 2 дни ме боляха пръстите...

Това е гривната от близък план!!

Пръстена изглежда така!


.....а ето и обиците!!!


И така.... за днес се разделям с вас...., с пожелание за много цветно настроение! Украсете и вие всеки ден с много цветове и креативни сътворения!!!Сърдечно ви прегръщам и.... до скоро!!!
Byeeeeeeeeeeee........., bye............................!!!

14 коментара:

 1. Aлбенче,никак не си личи,че за първи път работиш с тел....Комплектът е превъзходен и в цветово отношение и по отношение на изработката....,а за презентацията оставам без думи!
  Поздрави и прекрасни поводи ,достойни за бижутата в най-скоро време:)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Миленче, благодаря ти за слънчевите думи!!Радвам се , че ти харесва моя първи експеримент!!Следващия ще е .... със сини мъниста и бели перли! Прегръщам те и ти желая прекрасна сряда!!!

   Изтриване
 2. Много красиво! Просто нямам думи!
  Поздравления!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Тили!!Надявам се и за напред да те радвам с моите бижутерски експерименти! Сърдечни прегръдки и пожелание за много настроение през цялата седмица!

   Изтриване
 3. Поздравления за сръчните ръце и естетиката, Бени! Много красив комплект! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти , Нелка!Надявам се и.... следващата шапка да ти хареса!Сърдечни поздрави и прегръдки!

   Изтриване
 4. Бени, та тези бижута са толкова изящни, с такава прецизна изработка, невероятни са! Цветовото съчетание много ми харесва и на мен! Прегръдки, мила!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти от сърце! Това са любимите ми цветове и винаги имам удоволствие, когато са съчетани!Прегръщам те сърдечно и.... нека хубавото настроение е винаги с теб през цялата седмица!

   Изтриване
 5. Много се радвам, че отново ни споделяш, Бени!
  Разкошни бижута - колоритни и красиви,
  с усет за хармония, впечатляваща сръчност и майсторски умения -
  поздрави и комплименти за теб!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти за милите думи!!! Напоследък правя много бижута за едно модно шоу! Скоро ще кача и други!!!Прегръщам те и ти желая прекрасна седмица!!!

   Изтриване
 6. Ей, Албенче, къде се губиш толкова време?!
  Много са ти красиви бижутата, с какво търпение си ги сътворила мога само да гадая, но тази гризна с удоволствие бих я носила, прекрасна, както и всичко останало!
  Сърдечна прегръдка за теб!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Хеййййй...... Миме, радвам се , че ти харесват бижутата ми! Винаги опитвам нещо ново!!!.... добре , че са тези експерименти, ... да ме зареждат с позитивизъм ... през това сиво и студено зимно време! Сърдечни прегръдки и пожелания за много красиви моменти през цялата седмица!

   Изтриване
 7. Много красиво!!! Страхотна комбинация на цветове!!! Поздравления!!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти! Радвам се , че ти харесва комбинацията!!! Сърдечни пожелания за много щастливи моменти през цялата седмица и прегръдки!

   Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...