неделя, 17 юни 2012 г.

Въпреки летните горещини..... ви изпращам ...пролетна наслада....




Хейййййййййй..... сладки приятелчета! Здравейте, здравейте , здравейте!!! Знам...., че вече е лято и.... то в разгара си, но..... днес реших.... да ви подаря  "Насред лято- пролетно настроение" ..... Може би защото пролетта е моя най-любим сезон!!!
Винаги до сега.... изплзувах лаленцата само за подарък, ..... затова сега реших..... да си направя от тях .... нещо и за у нас и.... да им се любувам от сърце!!!
Точно до нашия блок..... има огромна площ, засадена с цветя, чиито предназначение е..... всеки който желае, ...може да си набере букетче и.... да пусне в касичката толкова монетки, колкото струват цветенцата , които си е набрал!!! Всичко тук е на.... базата на голямо доверие!!! И така..... отидохме с моето слънчице и..... си набрахме от там лаленца!!! Половината той ги избра, а.... другата половина аз!!! Така е.... по сладко!


Когато набрахме лаленцата ..... те бяха доста зелени и на пъпки!!! Точно в това е сладката изненада- да наблюдаваш ... какво лаленце ще разцъфне от тази пъпка...









На следващата сутрин.... всяко лаленце вече беше се отворило така, че..... все едно искаше да ни поздрави за новия ден!!! Удоволствието беше неописуемо!!! Оказа се...., че всички са различни цветове и.... всяко едно е уникално по своята същност!









Точно тук .... реших да позиционирам цветния аранжимент, .... тъй като подхожда прекрасно на пролетната украска с лаленца,... която си направих неотдавна.....


И...... за раздяла ..... искам да ви поздравя с едно от най-любимите ми музикални удоволствия:





Това беше .... всичко от мен за днес! Подарявам ви от сърце.... всичките тези прекрасни лалета и.... ви желая много пролетни чувства днес  и..... слънце в душите! Сърдечни целувки

8 коментара:

  1. Голяма красота Бени си сътворила.
    Талантлива жена си ти за всичко!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  2. Много красиво,Бени! И какво доверие в хората, да си наберат цветя и да оставят толкова,колкото смятат,че струват.Това няма как да стане при нас!Не сме дорасли още...Някой ще ги обере през нощта и ще ги изложи на пазара да ги продава сутринта...Мисленето ни е друго...На Запад и в църквите никой не продава свещи!Пускаш си монета в касичка и това е!Малко се отклоних от красотата, но поразмишлявах за мисленето на хората.
    Най-искрено ти желая успешна нова седмица!

    ОтговорИзтриване
  3. Много е красиво Бени!Поздравления за прекрасните неща, които твориш и радостта, която създаваш!Хубава нова седмица ти желая!

    ОтговорИзтриване
  4. Букетчето е чудесно,а аранжировката ти великолепна като идея и изпълнение,много ми хареса,Бени!
    Прекрасен ден!

    ОтговорИзтриване
  5. Много са красиви, Бени! Лалетата са ми любимите цветя.
    Много хубаво са го измислили - градинка, от която да си набереш цветя сам. Е, в България, естествено, не може да се приложи идеята ;)
    Прегръдки и пожелания за хубава седмица!

    ОтговорИзтриване
  6. Мерси, Бени, за този пролетен и красив пост посред лято;)
    Чудесни лаленца!

    ОтговорИзтриване
  7. Наистина прекрасни лаленца...Благодаря ти Бени,че ни достави това удоволствие!
    Хубав ден-прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  8. Хейййййййй......
    Зиче,
    Танче,
    Сонче,
    Роси,
    Ели ,
    Мъхче,
    Живе,
    много , много ви благодаря за милите думи! Наистина много обичам цветята и тяхното вълшебство Подарявам ви всичките тези лаленца ... с цялата ми любов и ви прегръщам силно , силно , силно!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...