неделя, 29 април 2018 г.

Цветен декупаж......


Хейййййййййй...... сладки приятелчета, здравейте!!!
Тази година реших да си декорирам.... почти всичко за тераската с декупаж!!! Ето как станаха някои от нещата.....Използувах салфетки с рози и хортензии..... Скоро ще ви покажа и цялата тераска...Пролетта дойде..... сравнително студена и.... много се забави всичко-....цветя, пчелички....





Много се колебах за мотивите- първоначално бях вземала орхидеи и теменужки, но.... в крайна сметка реших , че тези са по-подходящи!























Това беше всичко от мен за днес......Желая ви един красив пролетен ден и цветна нова седмица!!! 
Bye, Byyyyyeeeeeeeeeeeeeeee.....и до скоро!!!

4 коментара:

  1. Бени,
    и аз имах подобна идея за кухнята и терасата, но все още не съм я осъществила.Надявам се в скоро време и аз да сътворя нещо подобно.Имам саксии, чиято глазура се рони , но така и не съм успяла по някакъв начин да ги отремонтирам.Ще очаквам с интерес да видя цялата тераска, чудесна и много красива идея.
    Поздрави и успешна нова седмица !

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти , Ели! Този Уикенд насадих и цветятя и.... бавно , бавно ... тераската става уютна!!! С декупажа стана прекрасно, само от едно се притеснявам- че... когато слънцето ги пече продължително- декупажа ще се отлепи.... Вече ми се случи с един от мотивите! Въпреки , че дори съм ги лакирала и с лак отгоре- пак се отлепи! Желая ти една чудесна нова седмица! Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  3. Бени!!! Сътворила си един малък приказен цвят! Толкова е вълшебно и красиво всичко. Поздрави и не спирай да твориш!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сърдечно ти благодаря, Кате! Радвам се , че ти харесва моята декупажна колекция!!! Скоро тераската ми ще е готова и ще я снимам в завършен вид!!! Желая ти една чудесна и креативна седмица и те прегръщам сърдечно!!!

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...